Om oss

BLB Industries > Om oss

Stora 3D-skrivare för stora idéer

Grundat 2015, BLB Industries mål är att tillhandahålla avancerad 3D-skrivarteknik till sina kunder.

Vi tillverkar maskiner som är speciellt utformade för att passa alla kunders individuella behov, vilket garanterar att maskinen kommer att fungera optimalt varje gång. Våra maskiner kan byggas från så små som 200 x 200 x 200 mm upp till 5 000 x 5 000 x 5 000 mm vilket gör det möjligt att fungera i alla produktionslinjer.

Tillverkad i Sverige

Alla maskiner som tillverkas av oss håller högsta standard med komponenter från företag som Bosch Rexroth, Siemens och SMC. Vi tillverkar alla våra tillverkad delar här i Sverige för att garantera delarnas noggrannhet och kvalitet. Maskinerna monteras sedan på vår fabrik i Värnamo där de även går igenom noggranna kvalitetstester.

Granulära maskiner

Våra 3D-skrivare använder granulära extrudrar som gör att de kan skriva ut våra kunders egna plasttyper, detta eliminerar behovet av nya material och håller kostnaden till ett minimum. Granulära extrudrar ger dig möjlighet att skriva ut nästan vilken granulär termoplast som helst, vilket också är den billigaste formen av plast som i sin tur ger maskinerna låg löpande kostnad.

Flera av dessa extrudrar kan monteras i en maskin för att ge möjlighet att skriva ut med olika material och skikthöjder i samma utskriftssession.

Snabb utskrift

Utskrift med granulära extrudrar och högkvalitativa linjära system möjliggör extremt snabba utskrifter. Utskriftshastigheter för plastutförande från 250 g / timme upp till över 35 kg / timme kan uppnås.

Utskriftstjänst.

Vi erbjuder en omfattande utskriftsservice till alla kunder. Det här är huvudsakligen för alla som vill köpa en maskin så att dom i förväg kan se vad resultatet kommer att bli. För alla som inte har tillräckligt hög produktion för att behöva sin egen maskin så är det här är också en bra alternativ.

I vår utskriftstjänst skriver vi vanligtvis med ABS men vi erbjuder även tjänster att skriva ut i kundens egna material.

Intresserad av att ta reda på mer?

Vi strävar efter att ta hand om och möta våra kunders behov med entusiasm, kontakta oss så berättar vi mer om vår verksamhet!

Kontakta oss